Rabo Clubkas Campagne: Stem op HV Stevo!

Rabo Clubkas Campagne: Stem op HV Stevo!

geplaatst op: 01-05-2018

Nieuw sport- en spelmateriaal voor het jeugdkamp, dat zijn dingen die we hopelijk kunnen aanschaffen na de Clubkas Campagne van de Rabobank. Daarvoor hebben we jouw stem, of beter gezegd, 2 van de voor jou beschikbare 3 stemmen, nodig! Let op: Je mag dus 2 keer op dezelfde vereniging stemmen! Breng tussen dinsdag 1 mei en maandag 21 mei je stem uit op WWW.CLUBKASCAMPAGNE.NL/nwt/CLUBKASCAMPAGNE

 

€ 185.000 valt er te verdelen over 470 deelnemende clubs. Van 1 mei tot en met 21 mei barst het stemmen los. Alle klanten die bij Rabobank Noord en West Twente bankieren en 12 jaar en ouder zijn, krijgen van ons een persoonlijke stemcode. Klanten waarvan wij het e-mailadres weten, krijgen de stemcode per e-mail op dinsdag 1 mei. De overige klanten krijgen de stemcode via een opvallende stemkaart per post op of rond 1 mei. Elke klant krijgt drie stemmen. Van deze stemmen mogen er maximaal twee op dezelfde club worden uitgebracht. Ook de derde stem moet verplicht worden uitgebracht om het stemmen definitief te maken.

Stemmen kan alleen online, via een speciale stemsite. Deze is ook per smartphone toegankelijk. Klanten die niet zelf online kunnen stemmen mogen met hun stemkaart naar één van onze kantoren komen. Onze medewerkers helpen graag met het uitbrengen van de stemmen.   

 

Bedankt voor je steun!

Handbal Vereniging Stevo

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook