Webshop sportkleding HV Stevo met exclusieve kortingen!

Webshop sportkleding HV Stevo met exclusieve kortingen!

geplaatst op: 08-09-2019

Beste leden en vrijwilligers,

 

Wij hebben onlangs een mooie overeenkomst kunnen sluiten met onze vaste kledingshop O&O Sports te Vriezenveen en zijn leverancier Deventrade.

Deze overeenkomst bestaat aan de ene kant uit een heel mooi sponsorbedrag voor onze vereniging en aan de andere kant korting op alle leveringen, incl. alle bestellingen van jullie als leden, coaches, vrijwilligers, etc! 

 

Concreet betekent dit:

 

·         Op alle bestellingen die je plaatst via webshop https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo ontvang je maar liefst tenminste 20% korting! Op artikelen die uit het assortiment gaan, worden nog hogere kortingen verstrekt dan 20% (soms zelfs meer dan 50%)!

 

·         Het omvat alle in de webshop beschikbare artikelen, dus niet alleen shirts, broeken, trainingspakken, e.d., maar ook handballen, sokken, kniebeschermers, sporttape, enz. In de webshop zijn artikelen te vinden v/d merken Hummel, Stanno, Reece Australia, Select en Derbystar. Er is door O&O even snel een clubcollectie apart zichtbaar gemaakt, maar uiteraard zijn alle artikelen v/d webshop met korting te bestellen (via ‘zoeken’ of ‘sportkleding’).

 

·         Bij bestellingen boven een bepaald bedrag, betaal je géén of minder verzend-/servicekosten. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling te laten afleveren bij O&O in Vriezenveen, waarmee je helemaal geen verzendkosten betaald en alleen € 3,50 servicekosten bij bestellingen tot € 25,- (bij een groter bestelbedrag: geen servicekosten).

 

·         Van elke bestelling ontvangt HV Stevo 4 à 6% provisie/bonus v/d leverancier die wij weer zullen inzetten om kleding voor onze vereniging aan te schaffen.

 

·         Je betaalt direct via iDeal en de kleding kan thuis of bij O&O (zonder verzendkosten) worden afgeleverd.

 

CONCLUSIE: De prijzen via deze webshop zijn in veel van de gevallen lager dan als je ze via andere winkels of webshops zou bestellen. Bovendien steun je hiermee onze vereniging! Dus hopelijk gaan we samen veel gebruik maken van de shop!

 

Als er vragen zijn, neem contact op met Rick Wientjes (rickwientjes@hotmail.com, 06 23 96 30 49) of O&O Sports te Vriezenveen (0546 566819). 

 

Bestuur Handbalvereniging Stevo

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook